De Kerngroep

De Kerngroep is een groep van enthousiaste studenten die zich inzetten om Ucademy te verspreiden in onderwijsland. Samen proberen zij iedere dag opnieuw studenten te inspireren met het gedachtegoed van Ucademy, het nieuwe Bildung. 

Eva-Lisa Janssen
Team Management / Trainer 'Creatie & Inspiratie'
Eva-Lisa is een van de oprichters van Ucademy. Binnen Ucademy coödineert zij samen met Stan Ucademy. Naast Ucademy studeert Eva-Lisa Communicatie op Avans Hogeschool en is zij ambassadeur van Avans Duurzaam.
Danny van den Munckhof
Team Management / Trainer 'Creatie & Inspiratie'
Danny is Ucademy's creative director en deel van het management team. Danny studeert Communication & Multimedia Design bij Avans waar hij bij hoopt te dragen aan een duurzame wereld.
Marco Meeuwse
Team Management / Trainer 'Intrinsieke Motivatie'
Marco is deel van de bestuurders binnen Ucademy en coordinator van workshops en onderwijslogistiek op NHTV waar hij ook International Game Architecture & Design studeert. Marco is ook trainer van Intrinsieke Motivatie.
Enrique Eckenbach
Coördinator Avans
Enrique is onze Chief of Happiness en coördineert met veel plezier de workshops en het onderwijslogistiek van Ucademy op Avans.
Gordan Pehar
Kerngroeplid
Gordan is 1 van de Creatie & Inspiratie trainers Naast Ucademy studeert Gordan International Business and Management bij Avans.
Mathijs Paul Muilwijk
Trainer 'Intrinsieke Motivatie'
Mathijs is een van de trainers van Ucademy. Met zijn passie voor persoonlijke ontwikkeling en techniek is hij niet alleen bezig met Ucademy, maar ook met zijn opleiding Chemische Technologie aan Avans
Jeroen Busscher
Mentor
Jeroen is auteur en spreker en helpt organisaties in veranderingen. Volgens MT Magazine geldt hij als “een van de meest vernieuwende en inspirerende managementdenkers van dit moment”.
Quirijn Menken
Mentor
Quirijn is Hogeschooldocent Communicatie op Avans Hogeschool en is binnen Ucademy een waardevolle sparingspartner om de juiste keuzes te maken binnen Ucademy.
Stan van de Sanden
Oprichter
Stan is een van de oprichters en was bestuurder van Ucademy. Momenteel is hij Penningmeester bij de Landelijke studentenvakbond. Stan studeert Integrale Veiligheidskunde op Avans Hogeschool en is hij lid van de Medezeggenschapraad.
Raymond Sparreboom
Ambassadeur
Raymond is Senior Beleidsadviseur bij Avans hogeschool en iemand die het gedachtegoed van Ucademy begrijpt als een van de beste. Raymond zet zich in om de olievlek van Ucademy te verspreiden in Nederland.
Wouter Hart
Mentor
Wouter Hart is de auteur en spreker van/over het meest gelezen managementboek in Nederland "Verdraaide Organisaties".
Jonathan David Rohoman
Trainer
Jonathan is de trainer en mede-ontwikkelaar van Self Confidence. Samen met zijn broer Seth is hij vanaf het begin actief binnen Ucademy. Ook hij behoord tot de Floorillaz Crew en veroverd op alle breakdance wedstrijden het podium.
Seth Rohoman
Trainer 'Self-Confidence'
Seth is de trainer en mede-ontwikkelaars van Self Confidence. Naast doorgewinterde Ucademier is hij samen met zijn crew Floorillaz koning van de breakdance.
Anthony van Hooft
Financieel adviseur
Anthony adviseert het bestuur over de financiële gevolgen van keuzes die zij maken. Naast Financieel adviseur bij Ucademy is Anthony ook student Bedrijfseconomie aan de Fontys Hogeschool voor Financieel management.
Mascha Vermeulen
Manusje van Alles / Alumni
Mascha is voormalig promotie-medewerkster van Ucademy. Mascha is geinteresseerd in creatief schrijven en journalistiek.
Luc de Bruin
Trainer 'Macht & Invloed'
Luc is een ambitieuze IBMS student, boekenfanaat, loopt graag een rondje hard. En geeft zijn 110% voor de lessen Macht &Invloed.
Marco Broekman
Fotograaf
Marco Broekman is vaste fotograaf in spé. Hij studeert constructie metaalbewerking aan het ROC en heeft naast zijn studie alle modules gevolgd bij Ucademy. Naast zijn leergierigheid is hij ook wereldwijs en reist daarom graag.
Raffi Shahbaz Nazarian
Grafisch vormgever
Raffi is een filmstudent aan AKV | St. Joost die de naam, het logo en promo-video van Ucademy heeft vormgegeven.
Lylouh van den Putte
Grafisch vormgever
Lylouh is student Communicatie en Multimedia design en grafisch vormgever van Ucademy. Haar grote trots is de promo-video van Ucademy.
Michiel Brekelmans
Trainer
Michiel is een idealist met passie voor persoonlijke ontwikkeling. Na zelf trainingen gevolgd te hebben werd hij nog meer enthousiast en hij wilt dit enthousiasme graag met anderen delen.