Project Description

Vorming voor bedrijven

Aandacht voor vorming binnen bedrijven zorgt voor meer geëngageerde medewerkers. ‘Een leven lang leren’ betekent bij ons niet alleen dromen over groei en persoonlijke ontwikkeling. Het betekent bij ons: DOEN. Permanente vorming voor personeel en organisatie is een onbetaalbare investering.

Maar wat is “Vorming”? En hoe kunnen wij jou daarbij helpen? Met vorming bedoelen we het ontstaan, het ontwikkelen, het maken, het creëren. Daar zijn we ten slotte erg goed in: we zijn zelf ontstaan vanuit een bottom-up beweging in het onderwijs.

Is er iets rafelig binnen de organisatie? Of hebben jullie een project dat nog erg rauwe randjes heeft? Moet er misschien iets ontastbaars gevormd worden, zoals gedrag, motivatie of participatie? We vormen graag met jou.

Eva-lisa Janssen
Eva-lisa JanssenOprichter & Bestuurder

Eva-Lisa helpt jouw organisatie met het vormvraagstuk. Ondanks haar jonge leeftijd heeft Eva-Lisa jaren aan ervaring als trainer en begeleider. Ze stapt onbevangen in uitdagingen van organisaties. Haar frisse blik heeft een verhelderende en ontwapenende werking. Vragen stellen staat centraal tijdens vormen. De organisatie moet zelf de handen uit de mouwen steken. Eva-Lisa biedt de kweekvijver om alle lagen van de organisatie te verbinden en om het vormproces tactisch aan te pakken.