Project Description

Sprekers met een missie

Dit zijn de sprekers van de toekomst. Wij bieden bevlogen ondernemers, young professionals, of studenten met een krachtig verhaal. Verhalen die inspireren en aanzetten tot actie. Onze sprekers hebben een heldere boodschap en spreken zich uit over onderwijs, duurzaamheid, creativiteit en technologie.

Eva-Lisa Janssen

Eva-Lisa als spreker

Waarom Eva-Lisa


Een doorgewinterde spreker die op menigeen congressen en evenementen heeft gesproken in Nederland, Finland en Hong Kong. Eva-Lisa behandeld in haar lezingen: de toekomst van onderwijs, student engagement, studentwelzijn en duurzaamheid.

David Ravivo

David als spreker

Waarom David

David Ravivo heeft jarenlange ervaring met het begeleiden, coachen en meedenken met studenten. David is gespecialiseerd in intrinsieke motivatie, het creatief denkvermogen, en het opzetten van programma’s waarin studenten de regie hebben.

Joyce Vetter

Joyce als spreker

Waarom Joyce?

Na het verlies van haar vader op bijzonder jonge leeftijd heeft Joyce zich gespecialiseerd in rouw. Via exposities en podiumkunsten geeft Joyce haar boodschap mee aan haar publiek: iedereen heeft recht op zijn eigen manier van rouw. Joyce geeft concrete tools mee om mensen en hun omgeving te helpen met hun rouw.

Danny van de Munckhof

Danny als spreker

Waarom Danny

Danny is technologie specialist van het hoogste niveau. Niet alleen weet Danny alles over de nieuwste ontwikkelingen in Big Data, AI, VR en the Internet of Things. Hij begrijpt waar deze ontwikkelingen ons als mensheid brengen. Danny is altijd bezig met het in kaart brengen trends en waar de wereld zich heen beweegt. Als futurist geeft Danny kwalitatieve lezingen met een pakkende boodschap.

Elwin Dos Santos

Elwin als spreker

Waarom Elwin

Elwin heeft Kaapverdiaanse roots. Daarom voelde hij zich in de Nederlandse maatschappij altijd tussen wal en schip vallen. In Nederland zien mensen dat zijn afstamming ergens anders ligt. Maar in Kaapverdië zien mensen ook dat hij daar niet vandaan komt. Elwin spreekt uit eigen ervaring en onderzoeken over diversiteit, ongelijkheid en oordeelsvorming.

Johar Boonman

Johar als spreker

Waarom Johar?

Met een passie voor een digitaliserende wereld en een passie voor kunst en creativiteit probeert Johar deze werelden samen te brengen. Hoe verhouden mensen zich tot hun digitale zelf? Wat voor effecten heeft een digitaler wordende wereld op de mens van de toekomst? Is er überhaupt nog een plek voor mensen in de toekomst? Johar focust zich op deze vragen en meer in zijn lezingen.