Project Description

Langlopend leertraject

Talent is iets wat je moet laten groeien, en moet verzorgen. De kiemen van talent vinden we in de ‘klooiruimte‘. Klooiruimte is de ruimte van een bedrijf waarbinnen geëxperimenteerd mag worden. Als je aandacht besteed aan de juiste omgevingsfactoren creëren, kweek je het mooiste talent.
Vergeet de high-profile supersterren die net komen invliegen. Je hebt een schat aan talent in je organisatie, die er soms al jaren rondlopen.

En dan is er nog de taak om dat talent te identificeren. Juist niet alleen aan de poort, maar ook daarna (kijk niet alleen naar wat mensen zijn, maar ook wat ze kunnen worden).

Om goed gebruik te kunnen maken van het talent binnen de organisatie bieden wij u een langlopend leertraject waarin we goed nadenken over  het talent, het individu, de voorkeursleerstijl en de context waarin dat kan ontplooien.
We kijken in het leertraject niet alleen naar de medewerker met talent, maar ook naar de organisatiecultuur. Heeft de organisatie een cultuur waarin fouten worden getolereerd, en waarin de medewerker een veilig leeromgeving heeft? Stilstaan bij fouten en deze ombuigen naar positieve leerervaringen is essentiëel om te leren.

Een traject aangaan

We nemen graag de mogelijkheden door van Ucademy en uw organisatie. Wilt u gebruik maken van ons langlopend leertraject? Neem dan contact op met onze onze adviseur: David.

David Ravivo
David Ravivo
Adviseur ‘Positief Leren’

David Ravivo heeft jarenlange ervaring met het begeleiden, coachen en meedenken met studenten. David is gespecialiseerd in intrinsieke motivatie, het creatief denkvermogen, en het opzetten van programma’s waarin studenten de regie hebben.