Over Ucademy

Studenten

De wereld van nu, de 21ste eeuw, vraagt niet meer om theoretische kennis en stoffige modellen. Kennis kunnen we opzoeken op onze telefoon. De 21ste eeuw vraagt om nieuwe skills. Skills die niet in je normale vakkenpakket worden aangeleerd.

We hebben het over skills waarmee je een wereld kan leiden, vormen en hervormen. Vaardigheden zodat je jezelf en anderen gelukkig kan maken, zelf regie kan nemen en succesvol kan worden in jouw dromen.

Ucademy biedt bijzondere vakken aan, gratis voor studenten. Vakken die antwoord geven op de vraag: 'wat maakt mij bijzonder?'. Vakken die inzicht geven in mensen, organisaties en jezelf. Vakken waarin je jezelf kan ontwikkelen en ontplooien als persoon. Vakken die avontuurlijk en speels worden gegeven, zodat je de kennis die je opdoet nooit meer vergeet.

Wil jij je direct aanmelden? Klik dan hier!

Werken bij Ucademy

Ons team bestaat alleen uit studenten, en mentoren. Van onze befaamde mentoren leren wij hoe we als bedrijf goed met elkaar omgaan, en goed en duurzaam met de wereld omgaan. De rest van het team is als een tweede familie. We werken niet alleen met elkaar – we leven met elkaar.

Wij zoeken PR-helden, trainers en vormers. Ben jij een student, en wil jij meewerken aan dit gedachtegoed? Wil jij ons helpen de wereld een stukje beter, leuker en mooier te maken? Wil jij met andere studenten uit allerlei academies vormgeven aan nieuwe kennis, nieuwe vakken, en werken bij een hip bedrijf? Stuur ons een e-mail met je motivatie en CV naar info@ucademy.net. We nodigen je graag uit voor een bakkie met ons.


 

(Hoge)scholen

U wilt Bildung in uw onderwijs, en u merkt dat de student daar ook behoefte aan heeft. Maar als u het probeert, stuit u op weerstand van de student/scholier. We kennen dit probleem van onze medestudenten.
Door onze avontuurlijke en speelse aanpak tijdens onze lessen ervaren wij een compleet andere mentaliteit van onze studenten. We leren op een bijzondere manier, door ervaringsgerichte methodes en goed uitgedachte spellen met kennis en symboliek.

Als u ook de stap wilt maken om uw studenten de mogelijkheid te geven zichzelf te ontdekken, wereldwijs te worden en de ruimte voor zelfontplooiing, dan helpen wij u daar graag mee. Dat kan op twee manieren:

  • U bekijkt ons aanbod aan modules die we hebben gebouwd en wij komen naar uw school om multidisciplinair les te geven.
  • We gaan met u een traject aan om te kijken hoe zelfontplooiing en wereldwijsheid een plaats kan krijgen in het bestaande vakkenpakket.

Voor beide opties vragen wij u om contact met ons op te nemen via de algemene informatiemail: info@ucademy.net of ons te bellen op 06-39699526 of 06-14398524.


 

Bedrijven

Ucademy wilt vindingrijke, empathische mensen op de wereld zetten met een controversiële mindset. Het is ons doel om mensen dieper te laten nadenken over zichzelf, anderen en hun leefomgeving. We willen hen op inzichten laten komen waardoor zij het verschil kunnen maken. Dat doen we door modules te geven van 3 of 4 trainingen van 2 uur.

Bent u opzoek naar een training om uw personeel te laten professionaliseren? Wilt u een avontuurlijke en speelse les van jonge en hippe ondernemers? Wilt u een team dat de nieuwe uitdagingen aandurft? Daar helpen wij u graag bij.

Wilt u liever sponsor worden en uw steun betuigen met naam en toelage op onze website? We zoeken altijd mooie namen die ons gedachtengoed steunen en ons helpen om de beweging te verspreiden.

We verzoeken u een e-mail te sturen naar info@ucademy.net of te bellen op 06-14398524.