Fitnessclub ‘De Potige Farizeeër’

De sportschool
Alwaar eiwit de verlossing belooft
Waar de messias zich openbaart in het roeiapparaat
en tot de mensen spreekt: “Sta op en fiets twintig minuten”
Waar via crossfit de tuin van Eden wordt bereikt
Waar ‘no pain, no gain’ het enige gebod,de lijdensweg ons vrijwillig lot
en kruisiging nog een barmhartig einde lijkt

De sportschool
Een godshuis voor afvalligen
waar men vooral in termen van gewicht
hoopt te worden verlicht

Jesse Vos
Jesse Vos'Depressieveling, Creatieveling en soms Publiekslieveling'
Ik ben Jesse en ben 22 jaar jong. Mijn karakter is te omschrijven als: betrokken, positief en realistisch. Naast muziek, schrijven en andere kunstvormen ben ik enorm gepassioneerd als het gaat om het onderwerp Mentale Gezondheid & Welzijn, specifiek bij Jeugd. Al sinds het begin van mijn eigen behandeling zet ik me in om, door te zoeken naar creatieve en vernieuwende aanvullingen en oplossingen, de wereld een beetje mooier te maken voor leeftijdsgenoten die om wat voor reden dan ook niet goed in hun vel zitten en/of niet mee kunnen in de maatschappij.