Geen geplande events

Momenteel staan er geen events open voor Ucademy
omdat we nog even uitrusten van de vorige evenementen:


 

Ucademy ontvangt de politiek!

De verkiezingen staan om de hoek en wij als jong volwassenen hebben het voorrecht om onze stem te laten gelden die mede de koers gaat bepalen die ons land, nationaal en internationaal gaat varen. Een toekomst die wij samen tegemoet gaan. Ben jij van plan om te stemmen, of onthoudt je je van stemmen? Weet je al op welke politieke partij je gaat stemmen? Weet je welke waarden er vertegenwoordigt worden door de partij waar je op stemt? Maar weet je bovenal welke waarden jij belangrijk acht?

Durf je mening te delen, ontdek wat jij écht belangrijk vindt! Vind op een interactieve en speelse manier een antwoord op deze vragen en ga de  discussie aan met gelijkgestemden en niet gelijkgestemden. Jouw stem doet er toe, jouw stem maakt wél het verschil! Schrijf je in voor een of beide modules die ingeleid zullen worden door Tweede Kamerleden, regionale politici en gastsprekers.

Poverty is not a Game

Wat houdt armoede in onze samenleving in? Hoe kunnen we armoede bestrijden? Wat zijn de consequenties van jouw handelen en in hoeverre heb je dit in de hand? Kom meer te weten over onderwerpen als het basisinkomen, de zorg, sociale uitsluiting door armoede en onderwijs en ga met elkaar de discussie aan. Tijdens de avond zullen gastsprekers aanwezig zijn om de avond in te leiden. Verkwist je stem niet en schrijf je hier in voor de module Poverty is not a Game!

Locatie: Hogeschoollaan 1 te Breda. Lokaal ontvang je via mail. 

 

Woensdag 8 Maart van 16.00 tot 18.00                           

Maandag 13 Maart van 16.00 tot 18.00


 

Democracy

Wat is democratie en hoe verhouden jouw zienswijzen zich met die van het huidige politieke stelsel en de maatschappij waar wij in leven? Verplaats jezelf in de schoenen van een regeringsleider en beleef de consequenties en de verweven ontwikkelingen die jouw acties teweeg brengen. Tevens gaan we een interactieve stemwijzer doen om te kijken wat jij écht belangrijk acht en waarom. Tijdens de avond zullen gastsprekers aanwezig zijn om de avond in te leiden. Schrijf je hier in voor de module Democracy!

Locatie: Hogeschoollaan 1 te Breda. Lokaal ontvang je via mail. 

Maandag 20 februari van 16.00 tot 18.00   

Maandag 6 maart van 16.00 tot 18.00