Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

General info

Heb jij je weleens blind gestaard op een blanco pagina, met de drive om iets te creëren? Broedend op een geniaal maar vaag idee, maar lukt het je gewoon niet om het te vertalen naar een concreet concept?

Of in een ander geval, heb je ooit gewerkt aan een kostbare creatie (een tekening, een nieuw probleemoplossend systeem, een gedetailleerd studieplan) maar je kreeg niet de reactie die je verwachtte?

Deze module gaat dieper in op het concept van motivatie en creativiteit (waar haal je het vandaan). Hoe motivatie je als persoon kan beïnvloeden en verder kan helpen, en wat de kern is van een creatief proces. Een van de belangrijkste lessen van de module is dat ‘iedereen motivatie in zich heeft’ en ‘creativiteit is iets dat je kunt leren’.
Je gaat na de module naar huis met concrete tools en technieken om jezelf te motiveren, en om deze motivatie vast te houden. Bovendien krijg je een certificaat voor de workshop – handig, voor op LinkedIn bijvoorbeeld!

Programma

In vier lessen leer je over wat jou motiveert en hoe jij die motivatie vast kan houden. Ook leer je over creatieve technieken. Zoals: hoe overkom je een writersblock, hoe werk je aan probleemoplossend vermogen of hoe gebruik je resources op nieuwe manieren.

Les 1 Jouw Hoger doel en jouw inspiratiebronnen

Les 2 Motivatie zit in je genen

Les 3 Praktische tools en technieken voor creativiteit en motivatie

Les 4 Improvisatielessen (voor als je te laat aan je projecten bent begonnen)

Events

Deze module is vanaf november te volgen op Fontys Hogescholen. Fontys studenten kunnen zich aanmelden via deze knop.

AANMELDEN

 

Andere onderwijsinstellingen en bedrijven kunnen deze module boeken via info@ucademy.nl.