Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Team Bildung sessie

Hoe wordt je een adequate, empathische en zelfbewuste burger met aandacht voor anderen en het klimaat? Sinds 2016 biedt Ucademy workshops aan op het gebied van onder andere: intrinsieke motivatie, macht & controle en self-confidence. De modules zijn onderscheidend in inhoud, maar ook in vorm. We werken in een interdisciplinaire groep. Hierdoor leer je samenwerken met verschillende mensen. We geven studenten de tools meegeven die hen helpt om hun talenten te ontdekken, vaardigheden te verbeteren en te reflecteren op hun eigen persoon en groei.

Op 25 maart organiseert Ucademy in opdracht van Avans Hogeschool Ondernemerschap en Retail Management een heisessie voor docenten en medewerkers. De sessie staat in het teken van inspirerend onderwijs en team bildung. Middels creatieve opdrachten en doordachte experimenten brengen we het team meer samen en laten we hen nadenken over de toekomst van onderwijs. Waar bewegen we heen als onderwijsinstelling? Hoe leiden we op voor banen die over 10 jaar nog steeds bestaan? Studeren op je eigen manier: flexibel onderwijs. Hoe ziet dat eruit? Hoe gaat robitisering, digitalisering, augmented reality en virtual reality een rol spelen in onderwijs? Deze vragen en meer zullen de revue passeren. Het programma is een combinatie van opdrachten en inspirerende anekdotes, informatie en voorbeelden.

De technieken voor deze sessie zijn gestoeld op onze ervaringen in Immersive Learning (het interactief en interzintuigelijk leren), en Self-Organized Learning Environment (SOLE), waarbij het programma wordt aangepast op de ontwikkelbehoefte, en de participant de lead heeft.

  • Teamcultuur

  • Communicatie

  • Creativiteit

  • Leiderschap