Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

 Liever geen bijbaantje bij de supermarkt maar werk doen dat je plezier, voldoening en motivatie geeft? We brengen in kaart wat je talenten en (onontdekte) passies zijn. Ik vertel je hoe je – nu al naast je opleiding – je eerste opdrachten kunt binnenhalen als freelancer. 

De afgelopen twee jaar heb ik als video-ondernemer toegewerkt naar een stabiel inkomen met puur en alleen werk dat ik leuk vind om te doen en kón doen naast mijn hbo-opleiding, zo werk ik o.a. voor RTL 4. Bij je opleiding leer je alles over het vak maar wij gaan verder dan dat. Welk werk zou je willen doen, waar liggen je kwaliteiten en hoe zorg je voor je eerste opdracht? 

Ik kan me voorstellen dat je het lastig vindt om jezelf te presenteren naar de buitenwereld. Wij gaan werken aan een krachtig verhaal dat helemaal jou is, zodat je zelfverzekerd en gemotiveerd de arbeidsmarkt op kunt. Je passie, je inspiratie, je verhaal en je plan: daar draait het om. Ik kijk ernaar uit zoveel mogelijk mensen op weg te kunnen helpen tijdens hun eerste stapjes in het werkveld. We gaan ervoor!

SIGN ME UP!