Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Bijeenkomst: Innoveren kun je Leren

Deze sessie is alleen geschikt voor dwarsdenkers, non-conformisten en hippe ondernemers,
Het is tijd dat onderwijs de blik naar buiten richt. En hoe anders doen we dat door ongewone verbindingen te leggen, en dwars door alle structuren heen bouwen aan het onderwijs van de toekomst.
Het gaat niet alleen om inzichten, maar het gaat er ook om dat we een betere wereld creëren. Woorden zoals ‘bildung’, ‘eigenaarschap’, en ‘flexibilisering’ moeten niet bestaan als hip modewoord, noch is het de bedoeling dat deze woorden een make-over betekenen van het onderwijs. Het moet waardevolle betekenis krijgen.
Dus om dat te doen hebben we onze belangrijkste stakeholders uitgenodigd: Avans Hogeschool, Breda University of Applied Sciences, Fontys Hogescholen en de Rooi Pannen. Samen met hen gaan we het avontuur aan, en kijken we hoe we nog sneller kunnen innoveren, en inspelen op de wereld van vandaag en morgen.
Uitnodiging
Het Ucademy team nodigt jou uit in ons sanctuarium om mee te doen als adviseur aan onze sessie:
Innoveren kun je Leren. We willen de kennisinstellingen Fontys Hogescholen, Avans Hogeschool, Breda University of Applied Sciences, en De Rooi Pannen laten zien dat het anders kan.
Datum:     24 oktober
Tijd:           17:00 – 19:00
Adres:       Oranjeboomstraat 198, Breda
Programma
We zijn met een sfeervolle compacte club. Dat wil zeggen dat het een geprogrammeerde benen-op-tafelsessie wordt. Sterker nog: we gaan op de tafels staan. We willen namelijk dat het bruist en dat we anders naar dingen gaan kijken. En dat kan volgens ons niet op een stoel. Dus:
15 min: intro en opening;
10 min: voorstelronde en energizer;
60 min: denken en doen sessie;
10 min: open discussie;
15 min: wrap-up en afsluiting;
 
What’s in it for you?
1. FUN. 
2. Diepgaande [z]inhoudelijke discussies over dingen die er écht toe doen. 
3. Je moet het doen omdat je het belangrijk vindt. Omdat je onderwijs, de hogescholen, of Breda naar het volgende niveau wilt tillen. Omdat je gelooft in mensen die impact kunnen maken, en omdat je de handen uit de mouwen wilt steken om deze wereld een stukje leuker, mooier en beter te maken. 
4. Geen voorbereiding, we houden van spontaniteit en het laten ontstaan van mooie ideeën. 
5. We brengen een officieel rapport uit met onze gezamenlijke visies, ambities en constateringen over het onderwijs van de toekomst, met een advies hoe scholen hier op kunnen anticiperen. 
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec