Event special! Gezondheidcourse en motivatie

/, Intrinsieke Motivatie, Masterclass, Self-Confidence, Workshops/Event special! Gezondheidcourse en motivatie
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Gezondheid vinden we belangrijk. Sterker nog: gezondheid vinden we vaak één van de belangrijkste dingen in ons leven. Toch gedragen we ons niet altijd ten behoeven van onze gezondheid. We drinken frisdrank en alcohol, pakken liever de auto dan de fiets, en zijn nog steeds massaal aan het roken – onlangs wat de rapporten over roken zeggen.

De ‘juiste’ keuze maken is niet altijd gemakkelijk. Want hoe motiveer je jezelf om de sportschool een keertje vaker te bezoeken, de sigaret over te slaan, of appels en bananen in plaats van chips in te laden in je winkelmandje. Onderzoek toont aan dat Nederland meer gemotiveerd wordt om de gezondere keuzes te maken. Toch denkt een kwart van de Nederlanders voldoende te bewegen, en doet het niet [1].

Tijdens deze Event Special krijgen deelnemers een masterclass over motivatie om gezondere keuzes te maken, tools en technieken om meer motivatie te krijgen, en het biologische systeem achter motivatie uitgelegd. In de masterclass reiken we specifiek tools en technieken aan om te stoppen met roken.

Mede mogelijk gemaakt door Avans Rookvrij.

Ik geef me op!
  • Krijg meer energie en minder stress

  • Leer nieuwe mensen kennen

  • Wordt fitter en gezonder

  • Ontvang een deelcertificaat