Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Zoals je weet, werken we bij Ucademy met studenten die zelf hun eigen onderwijs designen. Soms werken we met extreem talentvolle studenten die een scherpe visie hebben. Soms werken we met jonge pioniers die vanaf nul een hele module in elkaar willen zetten over een complex onderwerp. Wat het geval ook moge zijn, het is nogal een opgave: even je eigen onderwijs in elkaar zetten.

Voor alle studenten van de hogescholen waar we mee samenwerken, te weten: Avans Hogeschool, Breda University of Applied Sciences, Fontys Hogescholen en MBO-instelling De Rooi Pannen, hebben we nu een masterclass waarin je leert hoe je een training moet maken.

Tijdens deze masterclass leer je:

  • Lesdoelen stellen: je wilt dat je mede-studenten weg gaan met een gevoel van eureka, nieuwe inzichten, en zich verandert voelen na jouw training.
  • Aandacht voor het groepsklimaat: hoe houdt je de sfeer goed, en hoe bouw je een community?
  • Lessen aan elkaar koppelen: in plaats van zigzaggend door een thema heen te gaan leer jij om een rode draad aan te houden. De studenten die jouw lessen volgen krijgen het idee dat jouw training goed-doordacht in elkaar zit, en kunnen de stappen volgen die jij maakt.
  • Verschillende leermethodes: wij houden niet van een boek uit je hoofd leren, of powerpoints opdreunen. Wij willen een magische les, waarin studenten echt iets over zichzelf of over de wereld te weten komen. Wij leren je niet uit stoffige modellen of achterhaalde theorieën te denken, maar op nieuwe, creatieve en innovatieve manieren.
Sign me up!