Creatief Denken

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Heb jij je weleens blind gestaard op een blanco pagina, met de drive om iets te creëren? Broedend op een geniaal maar vaag idee, en je kan het gewoon niet vertalen naar een leesbaar concept?
Of in een ander geval, heb je ooit gewerkt aan een kostbare creatie (een tekening, een nieuw probleemoplossend systeem, een gedetailleerd studieplan) maar je kreeg niet de reactie die je verwachtte?

Deze module gaat dieper in op het concept van creativiteit en inspiratie (waar haal je het vandaan). Hoe creativiteit je als persoon kan beïnvloeden en wat de kern is van een creatief proces. Een van de belangrijkste lessen van de module is dat ‘iedereen creativiteit in zich heeft’ en ‘creativiteit iets is dat je kunt leren’.

Programma

Creativiteit is als een spier die je kunt trainen en wanneer je het traint, kun je het creatieve proces in jezelf activeren. In het programma leer je hoe een creatief proces eruit ziet en hoe je het je eigen maakt:

7 mei Les 1: Creativiteit #101

14 mei Les 2: Trainen van de creatieve spier

21 mei Les 3: Creatieve technieken

28 mei Les 4: De kracht van improvisatie

Boekingen

Deze module is te volgen op Avans Hogeschool, Breda University of Applied Sciences, Fontys Hogescholen en De Rooi Pannen.
Andere onderwijsinstellingen en bedrijven kunnen deze module boeken via info@ucademy.nl.

SIGN ME UP!