Creatief Denken

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Heb jij je weleens blind gestaard op een blanco pagina, met de drive om iets te creëren? Broedend op een geniaal maar vaag idee, en je kan het gewoon niet vertalen naar een leesbaar concept?
Of in een ander geval, heb je ooit gewerkt aan een kostbare creatie (een tekening, een nieuw probleemoplossend systeem, een gedetailleerd studieplan) maar je kreeg niet de reactie die je verwachtte?

Deze module gaat dieper in op het concept van creativiteit en inspiratie (waar haal je het vandaan). Hoe creativiteit je als persoon kan beïnvloeden en wat de kern is van een creatief proces. Een van de belangrijkste lessen van de module is dat ‘iedereen creativiteit in zich heeft’ en ‘creativiteit iets is dat je kunt leren’.

Programma

Creativiteit is als een spier die je kunt trainen en wanneer je het traint, kun je het creatieve proces in jezelf activeren. In het programma leer je hoe een creatief proces eruit ziet en hoe je het je eigen maakt:

10 december Les 1: Creativiteit #101

17 december Les 2: Trainen van de creatieve spier

7 januari Les 3: Creatieve technieken

14 januari Les 4: De kracht van improvisatie

Aanmelden

Alle studenten van Breda University of Applied Sciences kunnen zich aanmelden via deze aanmeldlink.

Events

Deze module is vanaf september te volgen op Breda University en Fontys Hogescholen, en voor onderwijsinstellingen en voor bedrijven te boeken via info@ucademy.nl.