Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Vanwege globale maatregelen die genomen zijn om ieders veiligheid tijdens de Covid-19 pandemie te waarborgen, wordt deze workshop vervangen voor een digitale versie in de nabije toekomst.
 
De digitale workshop wordt automatisch beschikbaar voor deelnemers die al een plek hebben bemachtigd. Ben je nog niet ingeschreven, maar zou je de workshop graag alsnog willen volgen: mail ons met de title ‘Digitale workshop: Creatief Denken’ via info@ucademy.nl
 
We hopen dat iedereen veilig en gezond is tijdens de quarantine en je met weinig hinder kan leren en groeien thuis. We zien jullie weer wanneer de scholen open zijn in Juni!

Heb jij je weleens blind gestaard op een blanco pagina, met de drive om iets te creëren? Broedend op een geniaal maar vaag idee, en je kan het gewoon niet vertalen naar een leesbaar concept?
Of in een ander geval, heb je ooit gewerkt aan een kostbare creatie (een tekening, een nieuw probleemoplossend systeem, een gedetailleerd studieplan) maar je kreeg niet de reactie die je verwachtte?

Deze module gaat dieper in op het concept van creativiteit en inspiratie (waar haal je het vandaan). Hoe creativiteit je als persoon kan beïnvloeden en wat de kern is van een creatief proces. Een van de belangrijkste lessen van de module is dat ‘iedereen creativiteit in zich heeft’ en ‘creativiteit iets is dat je kunt leren’.

Alle bijeenkomsten zijn in het Xplora Innovatielab van Avans hogeschool in HX102a.

Data:

  • 3 maart van 17:00 tot 19:00
  • 10 maart van 17:00 tot 19:00
  • 17 maart van 17:00 tot 19:00
  • 24 maart van 17:00 tot 19:00
  • I want to meet new people in an interdisciplinary environment

  • I want to develop myself further

  • I want to be activated

Sign up